Quantcast
Aurinkokiven tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Aurinkokiven tapahtumakalenterissa voit ilmoittaa ilmaiseksi henkiset ja vihreät tapahtumat, vetoomukset, aloitteet ja kampanjat. Lähetä tapahtuman tiedot osoitteella: posti@aurinkokivi.com. Tapahtumakalenterin tarjoaa Aurinkokivi Deitti. Aurinkokivi ei vastaa ilmoitusten tiedoista. Tarkista aika ja paikka ym. tiedot aina tapahtuman järjestäjältä.

Festiva Magica
25 Maalis, 2023

Festiva Magica

Festiva Magica kokoaa maaliskuussa mystiikan, henkisen kasvun, vaihtoehtoisen hoitojen ja luonnonlääkinnän osaajat yhteen Lappeenrantaan juhlimaan kevätpäivänseisausta ja valon lisääntymistä! Paikkana toimii tunnelmallinen Kehruuhuone Lappeenrannan vanhassa Linnoituksessa. Festiva Magicassa on näytteilleasettajia, luennoitsijoita, musiikkiesityksiä ja ennen kaikkea samanhenkisiä ihmisiä!


Earth Hour
25 Maalis, 2023

Earth Hour

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Earth Hour ei siis ole sähkön- tai energiansäästötempaus. Earth Hour on seuraavan kerran lauantaina 25.3.2023 kello 20.30–21.30.

Paikka:
Maailma

Äiti Maan päivä
22 Huhti, 2023

Äiti Maan päivä

Kansainvälinen yhteisö lupasi jo vuoden 1992 Rion julistuksessaan, sen 7. periaatteessa, kantaa yhteisen vastuun säilyttääkseen, suojellaakseen ja palauttaakseen maapallon ekosysteemien terveyden ja eheyden. Äiti Maata juhlistetaankin siksi tänä vuosittain vietettävänä teemapäivänä.YK:n yleiskokous on julistanut huhtikuun 22. päivän Kansainväliseksi Äiti Maan päiväksi, jotta muistaisimme elää arjessamme harmoniassa luonnon kanssa, ja jotta niin nykyisillä kuin myös tulevilla sukupolvilla olisi o…

Paikka:
Maailma

Ultran avoimet ovet
18 Touko, 2023

Ultran avoimet ovet

Perinteinen Ultran avoimien ovien päivä Kylämällä, Kuhmoisissa. Vuoden Rajatietokirja-kisan voittajan julkistus, ja monia muita mielenkiintoisia aiheita. Kahvia ja herkkuja, ja Ultran KOKO laaja valikoima saatavilla.